Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai
Renginiu kalendorius

Parodiniai, reklaminiai stendai

2024 Balandžio 6d., 22:31
  • Parodiniai, reklaminiai stendaiParodiniai, reklaminiai stendaiParodiniai, reklaminiai stendaiParodiniai, reklaminiai stendai
  • Parodiniai, reklaminiai stendaiParodiniai, reklaminiai stendaiParodiniai, reklaminiai stendaiParodiniai, reklaminiai stendai
  • Parodiniai, reklaminiai stendaiParodiniai, reklaminiai stendai
Įvairūs ekspoziciniai stendai naudojami parodose pristatant įmonės veiklą, produkciją, paslaugas. Tai paprasta ir efektyvi priemonė informacijos eksponavimui.

Stendai gali būti:
„Dantyto“ aliuminio
„FOGA“
„ISOframe“
„TUBE“ chromuoto plieno
„EGO“ magnetiniai
„TETRA“
Mediniai
„Flexiframe“ plastmasiniai

Stendai gaminami pagal užsakymą, todėl atitinka individualius poreikius – gali būti įvairių matmenų, formos, kontrukcijos.

https://youtu.be/t8rhDdcZu3E

Barjerai su logotipu, ekspozicijų stendai parodoms, brošiūrinės reklamai, eilių atitvarai. Reklaminės nuorodos ir rodyklės, reklaminė įranga prekybai, stendai parodoms ir mugėms, atitvarų sistema su virvėmis. Scenos ir sceninės konstrukcijos, reklaminiai stovai ir bokštai, atitvarai su juostomis, ekspozicijų ir parodinių stendų projektavimas. Informacinės lentelės, varstomi rėmeliai click, reklaminiai rėmeliai tiesaus kampo, apsauginės tvorelės. Įranga ekspozicijoms ir prezentacijoms, reklaminiai skydai ir rėmai, plastikiniai ir aliuminiai rėmai, ištraukiami stendai ir baneriai rollup. Vidaus ir lauko grindų stovai, informaciniai stendai universitetams, surenkami stendai.

UAB EuroEGO
E-mail info@euroego.lt
Tel. nr. 860631237, 860512959
Kaina: 150 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB EuroEGOTelefonas:860631237El. paštas:info@euroego.lt Vietovė:Kretinga Svetainė:www.euroego.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 23153 k.Peržiūrėtas: 1353 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
KretingosSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE