Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai
Renginiu kalendorius

Scenos, podiumai, pakylos, stendai

2024 Balandžio 6d., 22:33
  • Scenos, podiumai, pakylos, stendaiScenos, podiumai, pakylos, stendaiScenos, podiumai, pakylos, stendaiScenos, podiumai, pakylos, stendai
  • Scenos, podiumai, pakylos, stendaiScenos, podiumai, pakylos, stendaiScenos, podiumai, pakylos, stendaiScenos, podiumai, pakylos, stendai
  • Scenos, podiumai, pakylos, stendaiScenos, podiumai, pakylos, stendai
Scenų bei stendų modulinės konstrukcijos iš aliuminio, skirtos viešiems renginiams, tokiems kaip parodos, mugės, festivaliai, koncertai.

Konstrukcijos lengvos, kompaktiškos, paprastai transportuojamos. Surinkimas taip pat nesudėtingas, konstrukcijas sumontuoti galite ir patys. Itin tvirtos, galima kabinti įvairią garso ar vaizdo aparatūrą, produkcijos pavyzdžius, kitus priedus. Konstrukcijos prisitaiko prie skirtingų erdvių, būna įvairių formų ir dydžių.

Daugiau informacijos: https://www.euroego.lt/meniu/scenu-konstrukcijos-truss

Taip pat galime pasirūpinti konstrukcijų projektavimu, 3D vizualizacija bei paruošimu renginiui.

Panašios mažesnės konstrukcijos: https://www.euroego.lt/meniu/stendu-sistema-x

Baneriai ir reklama, pakylos, prekybiniai stendai, parodų sienelės ir sistemos. Parodinių sienelių gamyba, ardomi stendai ir info stalai, išlenkti stendai ir sienelės, parodų stendo įrengimas ir apipavidalinimas. Stendų nuoma ir gamyba, ekspozicinės foto sienelės, mobilūs staliukai parodoms, stendai darbo įstaigoms. Reklaminės iškabos, reklaminiai stalai, info stalų nuoma, ekspoziciniai stendai mokykloms. Parodų stovai, atitvarai eilėms, mobilūs degustaciniai staliukai, vitrinų gamyba ir apipavidalinimas. Originalūs moduliniai stendai, LED šviečiantys stendai ir rėmeliai, stoveliai su virvėmis atitvėrimui.

UAB EuroEGO
Tel.: 860631237, 860512959
info@euroego.lt
Kaina: 1000 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB EuroEGOTelefonas:860631237El. paštas:info@euroego.lt Vietovė:Kretinga Svetainė:www.euroego.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 23562 k.Peržiūrėtas: 1677 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
KretingosSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE