Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai
Renginiu kalendorius

Kačių maistas

2024 Sausio 26d., 15:14
Prekiaujame aukštos kokybės maistu Jūsų katėms!

Turime platų asortimentą maisto, kuris atitinka visus Jūsų augintinių poreikius. Mūsų maistas sukurtas remiantis aukščiausiais standartais, užtikrinant jūsų katėms subalansuotą ir maistingą mitybą. https://lulomet.lt/kaciu-maistas/

Pasižymime šiomis savybėmis:

???? Aukštos kokybės ingredientai: Mūsų maistas pagamintas iš natūralių, kokybiškų ingredientų, kurie užtikrina jūsų katės gerovę.

???? Subalansuotas maistinių medžiagų kiekis: Kiekvienas mūsų maisto tipas sukurtas atsižvelgiant į jūsų katės amžių, dydį ir specialius poreikius.

???? Be dirbtinių dažiklių ir konservantų: Mes rūpinamės jūsų augintinių sveikata, todėl mūsų maistas yra natūralus ir be jokių žalingų priemaišų.

????‍⚕️ Veterinarijos patvirtintas: Mūsų maistas patikrintas veterinarų, todėl galite būti tikri, kad jūsų katė gauna tai, ko jai reikia.

Pasirinkite mūsų maistą ir suteikite savo katėms geriausią rūpintis, ką jos verta!

Kontaktai Paskelbė:LulometTelefonas:+37065896987 Vietovė:Salantai Svetainė:lulomet.lt/kaciu-maistas/
Skelbimo statistikaParodytas: 505 k.Peržiūrėtas: 21 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KretingosSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE