Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai
Renginiu kalendorius

Asmeninis numerologinis kalendorius 2024

2023 Gruodžio 28d., 10:26
  • Asmeninis numerologinis kalendorius 2024
Mes dažniausiai norime bet kokia kaina stačia galva nerti į įvykių sūkurį, bandyti jėga pagreitinti tam tikrą veiksmą; tuo pačiu stebimės, kodėl vienas po kito aplanko praradimai ar nesėkmės, traumos ir sunkumai.
Visata yra lyg didis mokslininkas, kuris vadovaujasi skaičiais, formulėmis, dėsniais ir aukščiausiais įstatymais. Taip ir laikas turi savo tiksliškumą, priklausantį nuo mūsų asmeninės karmos, gyvenimo užduočių ir visokių kitų darbelių, kuriuos siela sau (ir ne tik) prisižadėjo atlikti. Gyvenimas yra kaip didžiulė mokykla, kurią lankant būtų naudinga žinoti, kada geriausia pasiraitoti rankoves ir kibti į darbus, kada geriau poilsiauti, kada tikslingiau sukaupti visas jėgas, ir kada viską daryti "lyg ant sparnų". Žinoma, išvengti povandeninių sūkurių ir atsakomybės yra neįmanoma, nes jie yra būtina patirtis, bet galima į veiksmą nerti tuomet, kai gyvenimo upės tėkmė nėra tokia arši ir negailestinga.
Tam Angelai žmonėms ir dovanojo šį kalendorių, kuris tarnautų kaip žemėlapis jo gyvenimo kelyje.

Asmeninis numerologinis pagalbos kalendorius 2024. Parengtas pagal tavo vardo, pavardės ir gimimo data. Prasminga dovana sau, artimiesiems, draugams, kolegoms, partneriams ir t.t. Kad jūsų gyvenime būtų daugiau sėkmingų ir laimingų dienų. Kaina: 10 EUR
Kontaktai Paskelbė:AllaTelefonas:+37061217997El. paštas:allapapildai@gmail.com Vietovė:Klaipėda Svetainė:numerologija.wixsite.com/taro
Skelbimo statistikaParodytas: 273 k.Peržiūrėtas: 29 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KretingosSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE