Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai
Renginiu kalendorius

Ieškome Dalyvių Namų Sandarumo Testui!

2024 Kovo 26d., 10:51
Mūsų įmonė, specializuojanti namų ir aplinkos ergonomikos tyrimuose, ieško dalyvių mūsų naujam namų sandarumo testui. Jei norite prisidėti prie naujų sprendimų kūrimo, padėsiančių geriau suprasti ir pagerinti gyvenamosios aplinkos funkcionalumą, tai yra puiki galimybė jums!

Testo metu, mes atliksime išsamų namų sandarumo ir ergonomikos vertinimą, nagrinėsime, kaip žmonės naudoja ir suvokia skirtingus namų elementus bei erdves. Jūsų įžvalgos ir pastabos leis mums geriau suprasti, kaip galime tobulinti namų dizainą ir funkcionalumą siekiant padaryti juos patogesnius ir efektyvesnius.

Kad taptumėte dalininku šiame testavime, jums tereikia būti pasirengusiam ir atviram dalyvauti aptarimuose ir testo procese. Dalyviai turės galimybę išreikšti savo nuomonę ir pasiūlymus dėl galimų patobulinimų.
Kontaktai Paskelbė:Namų sandarumasTelefonas:+37065896987 Vietovė:Kartena Svetainė:namusandarumas.lt/paslaugos/sandarumo-testas/
Skelbimo statistikaParodytas: 335 k.Peržiūrėtas: 13 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KretingosSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE