Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai
Renginiu kalendorius

Parduodame specialiai suprogramuotas debeto korteles.

2023 Birželio 4d., 01:57
  • Parduodame specialiai suprogramuotas debeto korteles.
Šios kortelės gali būti naudojamos gryniesiems gryniesiems išsiimti bet kuriuose bankomatuose arba parduotuvėse, prekybos vietose ir bet kurioje pardavimo vietoje.
Šias korteles parduodame visiems savo klientams ir suinteresuotiems pirkėjams visame pasaulyje, kortelėms kas savaitę taikomas išėmimo limitas.
Mes parduodame šias korteles visiems savo klientams ir suinteresuotiems pirkėjams visame pasaulyje. Kai kurių kortelių dienos limitas yra 5 000 bankomatų ir iki 100 000 išlaidų limitas, priklausomai nuo naudojimo.
Tapti turtingu ir gyventi turtingųjų bei garsių žmonių gyvenimo būdą yra daugelio žmonių svajonė. Ir nors dauguma žmonių eina į darbą arba ieško kitų etiškų būdų užsidirbti pinigų internete.
Užprogramuota debeto kortelė gali išsiimti pinigus iš bet kurių bankomatų, nes joje nėra pavadinimo, ji yra universali, taip pat neatsekama.
Kai išsipirksite bet kurią iš šių kortelių, turėsite pinigų verslui, apsipirkimui ir turėsite galimybę gyventi kartoms ir bendruomenėms.
Užprogramuota tuščia bankomato kortelė jums bus pristatyta bet kurioje pasaulio vietoje.
El. paštas: atmservices44@yahoo.com
El. paštas: atmservices44@aol.com
Kontaktai Paskelbė:alexander castroTelefonas:+37068372266El. paštas:atmservices44@yahoo.com Vietovė:Kartena
Skelbimo statistikaParodytas: 562 k.Peržiūrėtas: 43 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KretingosSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE